News

image_pdfimage_print

PR for your activities and your achievements

Traditional media in Albania is characterized by a lack of interest, when it comes to report on entrepreneurship and startup ecosystem. On the other hand, being present and visible in media is a vital for the success of Entrepreneurial Ecosystem Actors and Entrepreneurs. For this reason, to train the media journalists and Albanian Entrepreneurial Ecosystem […]

Read More

Rolit dhe të mirat e Teknologjisë për fuqizimin e të Rinjve

IPSED dhe  Microsoft Albania ne date 21 Qershor  zhvilluan  Microsoft NGO Connection Day i cili kete vit ju kushtua tematikës “Roli dhe të mirat e Teknologjisë për fuqizimin e të Rinjve” Ky event u zhvillua ne kuadrin e iniciativës “Technology for good” e cila ka për qëllim promovimin e të mirave që sjell përdorimi i teknologjisë tek […]

Read More

Creating a Stellar Value Proposition

On June 13, 2016, OFICINA an initiative of Open Society Foundation of Albania and Harry Fultz Institute in collaboration with Swisscontact SECO Entrepreneur Programme hosted a seminar on the topic of: Creating a Stellar Value Proposition for your Target Market and Defining a Branded Message in the Era of Meaningful Experiences. Facilitated by: Tracy Sparks, […]

Read More

Starton Akseleratori i Biznesit

Hapen thirrjet për aplikime në programin e akselerimit OFIÇINA Çfarë është OFIÇINA? OFIÇINA është një iniciativë strategjike në mbështetje të tranzicionit shqiptar drejt një ekonomie të bazuar në dije. Misioni i saj është investimi në zhvillimin e një industrie të re të teknologjisë, në mënyrë që të formësohet një qendër rajonale dhe një përqëndrim kompanish […]

Read More

In Albania, Tech Attempts to De-Balkanize the Balkans

www.redherring.com On a balmy, spring evening in Tirana, around three dozen Albanian entrepreneurs are sat in a room of the same building where secretaries once committed communist government files to software. The presentation they’re about to see might just be their best-ever chance at funding. The visitor:South Central Ventures, a recently-assembled fund that’s based in […]

Read More

Iain Bennett: We can’t expect to directly replicate a model from US.

Vasken Spiru –  vaskeni.com Probably you have noticed that after a very active month (February) on vaskeni.com March has been a little quite. The truth is that I, and the Albanian Entrepreneurial Ecosystem, have been fully immerged in three weeks of workshops and meetings with international experts for Mentoring, Ecosystems, Accelerator Programs and Business Models brought […]

Read More

ICT Awards

Albanian ICT Awards në bashkëpunim me Oficina me nxënës të Institutit Harry Fultz në Tirane. Tema kryesore e diskutimeve përveç asaj të prezantimit të kategorive dhe formave të aplikimit ishte pikërisht çmimi ICT Ylli në Ngritje i Vitit si një kategori me potencial pikërisht për këto grupmosha. Gjatë workshop-it ekipi i Albanian ICT Awards u […]

Read More

“THINK” TIRANA

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut ftojnë nxënës të shkollave të mesme (klasat e 11 dhe 12), të regjistrohen për të marrë pjesë në workshopet/seminaret mësimore të organizuara nga Univeristeti Amerikan i Selanikut, në datë 3 Dhjetor 2015, në ambientet e “OFICINA – Shkolla “Harry Fultz”, në orarin 12:00 – 15:00. […]

Read More

Mozilla Academy

OFICINA – Entrepreneurship and Innovation Lab, and Mozilla Albania part of Open Labs, are organizing “Mozilla Academy” at Harry Fultz School. Mozilla Albania will present the newest web technologies with focus on Firefox OS created by Mozilla, and Webmaker a curricular campaign of Mozilla to develop the programing knowledge of youngsters. Participants will also get […]

Read More

Grow your innovative Idea

MAP