Calendar of Events

image_pdfimage_print

Creating a Stellar Value Proposition

On June 13, 2016, OFICINA an initiative of Open Society Foundation of Albania and Harry Fultz Institute in collaboration with Swisscontact SECO Entrepreneur Programme hosted a seminar on the topic of: Creating a Stellar Value Proposition for your Target Market and Defining a Branded Message in the Era of Meaningful Experiences. Facilitated by: Tracy Sparks, […]

Read More

Starton Akseleratori i Biznesit

Hapen thirrjet për aplikime në programin e akselerimit OFIÇINA Çfarë është OFIÇINA? OFIÇINA është një iniciativë strategjike në mbështetje të tranzicionit shqiptar drejt një ekonomie të bazuar në dije. Misioni i saj është investimi në zhvillimin e një industrie të re të teknologjisë, në mënyrë që të formësohet një qendër rajonale dhe një përqëndrim kompanish […]

Read More

Startup Live Tirana

On the weekend from the 20th of May to the 22nd of May 2016 Tirana will transform once more into the center of the Albanian start-up scene. With the 5th edition of Startup Live (SUL) in Tirana, clever talents with business ideas, founders, start-ups or those that are simply interested in new ideas gain once […]

Read More

ICT Awards

Të dashur miq, nxënës, studentë, programues, adhurues të IT-së, Dëshirojmë që të ndajmë me ju lajmin për garën mbarëkombëtare të ICT-së Albanian ICT Awards si dhe t’ju inkurajojmë të merrni pjesë në këtë garë. Aplikimet janë të hapura deri më 31 Mars 2016 dhe mund të nominoni qoftë një person të talentuar që njihni më […]

Read More

OECD TRIPLE HELIX COMPETITION IN ALBANIA

OECD Triple Helix Competition in Albania Final Project Presentations and Awards Ceremony  Innovation – Partnership – Triple Helix   Would you like to know more about the most innovative ideas and project of Albania? Then come and join us for the final event and awards ceremony of the OECD Triple Helix Competition in Albania on […]

Read More

Startup Grind Tirana

On 28 Jan 2016, OFICINA – Entrepreneurship and Innovation Lab, and Startup Grind,  are proud to organize the next Startup Grind event at Harry Fultz School . Event host: Mr.Gazmend Haxhia Startup Grind is a global startup community designed to educate, inspire, and connect entrepreneurs. We aim to build a connected network of vibrant startup communities to […]

Read More

“THINK” TIRANA

Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë dhe Universiteti Amerikan i Selanikut ftojnë nxënës të shkollave të mesme (klasat e 11 dhe 12), të regjistrohen për të marrë pjesë në workshopet/seminaret mësimore të organizuara nga Univeristeti Amerikan i Selanikut, në datë 3 Dhjetor 2015, në ambientet e “OFICINA – Shkolla “Harry Fultz”, në orarin 12:00 – 15:00. […]

Read More

“Mozilla Academy” at Harry Fultz School

  OFICINA – Entrepreneurship and Innovation Lab, and Mozilla Albania part of Open Labs, are organizing “Mozilla Academy” at Harry Fultz School. Mozilla Albania will present the newest web technologies with focus on Firefox OS created by Mozilla, and Webmaker a curricular campaign of Mozilla to develop the programing knowledge of youngsters. Participants will also […]

Read More

“Mozilla Academy” në shkollën Harry Fultz

OFICINA programi i ri që nxit sipërmarrjen. dhe Mozilla Albania, pjesë e organizatës Open Labs, organizon aktivitetin e rradhës në kuadër të fushatës edukuese rreth programimit dhe dijeve në web “Mozilla Academy”. Këtë herë skuadra e Mozilla Academy do të ndalen në shkollën Harry Fultz, ku do të prezantojnë teknologjitë më të reja të web-it, […]

Read More

With Open Lab | WikiSchool

A series of  presentations and hands on workshops on MediaWiki, Wikipedia, WikiCommons with OPEN LABS Organisation

Read More

Grow your innovative Idea

MAP